Seminar om innovative overfladebehandlingsløsninger med Plasma og Corona

Udfordring med vedhæftning?
Arbejder du med plast- eller metalemner og har udfordringer med vedhæftning af tryk, lakering, coating, limning m.v.?

Dette seminar vil give dig en uddybende og grundig forståelse af hvordan Plasma- og Coronaoverfladebehandling kan løse disse udfordringer.

Måske arbejder du med udstyr til overfladebehandling dagligt, men gerne vil vide om teknologien bag?

Seminaret henvender sig til brugere, udviklingspersonale og beslutningstagere. Derudover er seminaret også ideelt til OEM-segmentet og studerende. Seminaret afholdes på dansk.

Selvom overfladebehandling med Plasma og Corona ikke kan ses med det blotte øje, kan de nemlig få afgøren¬de betydning for din kvalitet og din bundlinje. På seminaret vil du få svaret på hvordan.

Til dette seminar vil du udover en grundlæggende introduktion til teknologierne også blive introduceret til Corona-teknologien.

Hvornår?
21. april 2020 • Munkebjerg Hotel, Vejle
23. april 2020 • Tivoli Hotel & Congress Center, København

Vil du vide mere om overfladebehandling med Corona? 
Formålet med overfladebehandling med Corona er at forbedre vedhæftningen på polymerbaserede materialer. Den lave overfladenergi af polymerbaserede substrater fører ofte til dårlig vedhæftning af tryk, lakering, lim og coating. For at opnå en høj vedhæftningsevne skal materialets overfladespænding være større end overfladespændingen i den lim, coating, maling, blæk eller anden væske, der skal påføres.

Se eksempler på coronabehandling:

https://youtu.be/AiJaB3aWulk

https://youtu.be/-nG3lRbXsJ8

https://youtu.be/9l1rcUP9kxU

Hands-on demonstration
Vi har Plasma- og Coronaudstyr med til vores seminar, så du får mulighed for at teste dine egne produkter og derved opleve effekten af overfladebehandling. Ønsker du ikke at fremvise dine emner overfor andre deltagere, så har du mulighed for at få emnet testet efter seminaret er slut.

Hvem er Tantec?
Tantec udvikler innovative Plasma og Corona løsninger til elektrisk forbehandling af plastik- og metaloverflader, lige fra små komplekse medicinske instrumenter til bilkomponenter og store plastikrør. Det har vi gjort siden 1974 – og altid med fokus på at bruge vores erfaring, vores know-how og vores passion til at løse hver eneste kundes unikke udfordring til perfektion med state-of-the-art teknologi.

Tilmelding
Venligst tilmeld dig i formularen herunder eller send mail til [email protected]

Pris 
Kr. 995 frem til 15. marts 2020, og herefter vil prisen være kr. 1.495. 

Foreløbig agenda (med forbehold for ændringer): 
09.30 Registrering og morgenmad
10.00 Præsentation af Tantec, overfladeteknikker og cases
11.00 Introduktion til corona-overfladebehandling  
12.00 Frokost
13.00 Workshop med demonstration af Tantec udstyr, test, hands-on forsøg, dyne-/kontaktvinkelmåling
14.15 Kaffepause
14.30 Spørgsmål og diskussion
15.00 Slut

Kontakt 
For mere information om seminaret: Morten Thrane, CEO - [email protected] - tel. +45 76 84 08 41 eller Kim Egede Saabye, CEO – [email protected] – tel. +45 76 84 08 45

Annullering
Alle annulleringsanmodninger skal sendes skriftligt til [email protected] Annullering indtil 15. marts vil blive refunderet 100%. Annullering modtaget efter 15. marts og indtil 01. april vil blive refunderet 50%. Ingen refunderinger vil blive givet efter 01. april 2020.