The following is in Danish as the topic is a seminar which is held in Danish.

Udfordring med vedhæftning?
Arbejder du med plast- eller metalemner og har udfordringer med vedhæftning af tryk, lakering, coating, limning m.v.? Dette seminar vil give dig en uddybende og grundig forståelse af hvordan Plasma- og Coronaoverfladebehandling kan løse disse udfordringer.

Måske arbejder du med udstyr til overfladebehandling dagligt, men gerne vil vide om teknologien bag?

Seminaret henvender sig til brugere, udviklingspersonale og beslutningstagere. Derudover er seminaret også ideelt til OEM-segmentet og studerende. Seminaret afholdes på dansk.

Selvom overfladebehandling med Plasma og Corona ikke kan ses med det blotte øje, kan de nemlig få afgørende betydning for din kvalitet og din bundlinje. På seminaret vil du få svaret på hvordan.

Vil du vide mere om overfladebehandling?
Formålet med overfladebehandling er at forbedre vedhæftningen på polymerbaserede materialer. Den lave overfladenergi af polymerbaserede substrater fører ofte til dårlig vedhæftning af tryk, lakering, lim og coating. For at opnå en høj vedhæftningsevne skal materialets overfladespænding være større end overfladespændingen i den lim, coating, maling, blæk eller lign., der skal påføres.

Vi afholder seminar i Vejle: 

4. november – Munkebjerg Hotel, Vejle

Hands-on demonstration
Vi har Plasma- og Coronaudstyr med til vores seminar, så du får mulighed for at teste dine egne produkter og derved opleve effekten af overfladebehandling. Ønsker du ikke at fremvise dine emner overfor andre deltagere, så har du mulighed for at få emnet testet efter seminaret er slut.

Tilmeld dig her
Seminar om innovative overfladebehandlingsløsninger med Plasma og Corona

4. november 2021 - Munkebjerg Hotel, Vejle

Hvem er Tantec?
Tantec udvikler innovative Plasma og Corona løsninger til elektrisk forbehandling af plastik- og metaloverflader, lige fra små komplekse medicinske instrumenter til bilkomponenter og store plastikrør. Det har vi gjort siden 1974 – og altid med fokus på at bruge vores erfaring, vores know-how og vores passion til at løse hver eneste kundes unikke udfordring til perfektion med state-of-the-art teknologi.

Tilmelding
Venligst tilmeld dig via formularen herover eller send en e-mail til pla@tantec.com

Pris
Kr. 995 frem til 1. oktober 2021, og herefter vil prisen være kr. 1.495.

Foreløbig agenda (med forbehold for ændringer):
09.30 Registrering og morgenmad
10.00 Præsentation af Tantec, overfladeteknikker og cases
11.00 Introduktion til overfladebehandling
12.00 Frokost
13.00 Hands-on forsøg, demonstration, test med dyne-/kontaktvinkelmåling
14.15 Kaffepause
14.30 Q&A
15.00 Slut

Kontakt
For mere information om seminaret: Morten Thrane, CEO – morten@tantec.com –
tel. +45 76 84 08 41 eller Kim Egede Saabye, CEO – kim@tantec.com – tel. +45 76 84 08 45

Annullering
Alle annulleringsanmodninger skal sendes skriftligt til pla@tantec.com. Annullering indtil 5. oktober 2021 vil blive refunderet 100%. Annullering modtaget efter 6. oktober og indtil 18. oktober vil blive refunderet 50%. Ingen refunderinger vil blive givet efter 19. oktober 2021.